New in: Firmoo Cat Eye bril

Vorige maand kocht ik – na het twee jaar dragen van mijn Spijkers & Spijkers bril – een nieuw montuur. Het werd een transparant model van Kylie Minoque en zit als gegoten. Helaas was mijn sterkte iets achteruit gegaan en kon ik in de winkel geen tweede model vinden. Alles was te breed of te groot…

Op Firmoo vond ik wél een tweede exemplaar (deze). Perfect als reservebril of om af te wisselen met mijn transparante bril. Op de site vind je alle breedtematen van de brillen. Je meet je eigen (oude) montuur op en gaat op zoek naar een vergelijkbaar formaat. Er wordt gezegd dat je er 5 mm naast mag zitten maar ik zou adviseren zo dicht mogelijk bij het oude formaat te blijven. Een iets grotere bril kan er namelijk al snel te groot uitzien. Zo koos ik voor één van de kleinste formaten van de website, precies dezelfde breedte als mijn nieuwe montuur.

Als je jouw sterktes en pupilafstand op papier hebt staan gaat bestellen heel makkelijk. Je vult alle gegevens in, kiest eventueel voor extra opties (dunner glas bijvoorbeeld) en je bril wordt thuisbezorgd. De bril is een stuk goedkoper dan een bril van de opticien en ik ben er heel tevreden over. Als je al jouw gegevens invult kan er niks misgaan, daar wordt ook garantie op gegeven. Er komen vaak nieuwe moderne modellen binnen, zo zag ik dat er op dit moment ook heel veel transparante brillen worden verkocht.

De prijs van de brillen is erg laag, zo kostte dit model met glazen in totaal nog geen 41 dollar (op dit moment +/- 37 euro). Dat is dan wel inclusief een aantal extra opties: dunnere en kraswerende glazen, een UV-coating en anti reflectie. De verzendkosten zijn gratis vanaf 55 dollar, anders kost het 18.75 dollar (ongeveer 15 euro). Je bestelling wordt dan thuisbezorgd binnen 5 tot 7 werkdagen.

Heb jij al eens een bril via internet besteld?

Firmoo

Firmoo

Firmoo

Say Something