New in: Ballet Canvas

Je hebt het misschien al gemerkt, het is wat rustiger op itsyrlifestyle. Ik ben namelijk net verhuisd! En wát kan je het daar druk mee hebben… Vanaf december ben ik al ieder weekend bezig met van alles voor het huis en het is nog lang niet af. Over 2 weken komen mijn nieuwe bank en bed (eindelijk een boxspring, YES!) en in de tussentijd ben ik overal en nergens interieuritems aan het shoppen. Alle winkels op de meubelboulevard ken ik van binnen en buiten, Ikea heb ik natuurlijk alweer gesponsord en ik kwam ook bij de Action (heeft veel meer dan je denkt, bijvoorbeeld douchestangen en behanglijm van Bison), kringlopen en kocht wat kastjes over op marktplaats. Goed, in een nieuw interieur zijn accessoires ook heel belangrijk. Over één nieuw accessoire gaan we het vandaag hebben: een canvas.

Want CanvasCompany.nl (dochteronderneming van Fotocadeau.nl) vroeg of ik het leuk vond om een canvas te maken. Dat kwam perfect uit zo net in mijn nieuwe woning. Ik wist al meteen wat ik wilde: iets met ballet, modern, zwart en een tintje (grijs)groen. Ik besloot namelijk om mijn muren grijs te behangen en de rest wit te verven en deze kleuren zouden daar goed bij uitkomen. Met een paar muisklikken was de canvas besteld en binnen een paar dagen had ik hem al binnen.

De canvas ziet er goed uit bij aankomst, hij is zorgvuldig ingepakt. De afbeelding is niet pixelig en ook de kleur groen is mooi. Ik bestelde hem met een zwarte baklijst. Zo komt je afbeelding sterker over en het geeft tevens een chique uitstraling. De lijst wordt geleverd met schroeven en een ophangsysteem wat je nog wel zelf moet bevestigen. Dat is voor mij het enige nadeel want dat kan ik zelf niet. Gelukkig komt er binnenkort weer een klusjesman die mij daarbij goed kan helpen!

In mijn slaapkamer wordt nog een donkergrijze wand behangen, dat is waarschijnlijk de plek waar ik hem echt ga ophangen. Alhoewel, boven mijn eettafel staat hij ook wel erg goed… Nog even geduld, mijn nieuwe paleisje kleedt zich vanzelf steeds meer aan.

Canvas

Canvas

Canvas

Say Something