Weekly Diary Málaga

Na een week zon en blauwe lucht ben ik weer in het koude Nederland. Een Nederland met een witte deken. Wát een overgang was dat. Het was genieten van het strand, de winkels (die elke dag tot 22:00 open zijn), tapas, Spaanse ham, Spaanse wijn, verse sapjes, zonnige terrasjes, leuke hondjes en mooie gebouwen.

Ano Nuevo

De lichtjes op Calle Larios. Ze hadden dit er jaar een lichtshow met muziek bij maar dat viel tegen. Je kan zeggen, dat viel héél erg tegen… Spanjaarden lopen nou eenmaal een beetje achter, haha.

IJsjes

IJsjes op het strand. De laatste dag was de warmste dag. Het was zo’n 22 graden.

Markt

De versmarkt blijft mooi. Al die verse groenten, vis, fruit, vlees, kruiden…

Aardbei

We haalden aardbeien. Voor anderhalve euro een hele zak vol. Volgens mij waren dit de lekkerste aardbeien die ik ooit op heb. Zó zoet en totaal niet waterig (tja, Hollandse aardbeien…).

Paardrijden

We gingen paardrijden op het platteland en op het strand. Geweldig. Een prachtige ervaring en de eigenaren waren heel aardig.

Paardrijden

Met de paarden op het strand.

BrunchIt

Ontbijten bij BrunchIt. Een ontbijt/lunchzaakje wat redelijk nieuw is in Málaga. Achterin is een keuken waar ze zelf de broodjes maken en die waren heer-lijk. We ontbeten hier met pan con tomate, café con leche en een vers sinaasappelsapje.

Tegeltjes

Spaanse tegels vervelen nooit.

Boompjes

Mandarijnen!

Malagueta

Malagueta. Het strand in Málaga blijft fijn en het is er mega rustig in de winter.

Straatjes

Straatjes van Málaga.

Muelle Uno

Rondlopen op Muelle Uno. Zie je hoe mooi het licht was?

Het waren weer fijne dagen en ze vlogen voorbij. Ik kocht nog een mooie sjaal bij Mango (waar de rebajas (uitverkoop) al was begonnen), home perfume en een zijden kussenhoes bij Zara Home en een pyjama bij Women’Secret. Precies vandaag begint de grote uitverkoop in het zuiden van Spanje en daar waren we dus nét niet bij. Maar, niet getreurd. Nog een paar maanden en dan hoop ik wat moois te shoppen in Madrid/Valencia!

Say Something