Weekly Diary

Soms komt er iets in je op en dan moet je het gewoon doen. Zo boekte ik afgelopen week een nieuw reisje voor volgend jaar: here we come Madrid én Valencia! Een mini Spanje tour, wát zal het geweldig worden. Hopelijk is Madrid niet te koud, maar mooi is Madrid sowieso. De voorpret kan alvast beginnen. Deze week shopte ik ook weer het een en ander bij Primark, een winkel waar ik de laatste tijd niet meer zo vaak kwam (te druk, vond de kwaliteit niet goed genoeg en er hing nooit zoveel soeps). Op dit moment zijn er wél leuke items te vinden. Zo scoorde ik een aantal leuke bloesjes, tuinjurkje, rokje en jas. Heb jij er de laatste tijd nog iets gekocht?

Vitaminstore

Na mijn dansles op vrijdagochtend haal ik standaard een sapje bij de Vitaminstore. Ze maken voor je neus een vers sapje en ze zijn lékker. Mijn favoriet tot nu toe is ‘Recovery’ met onder andere biet en gember.

Scrunchies

Na een lange zoektocht naar nieuwe scrunchies vond ik ze eindelijk bij Claires. Daar kom ik dus nooit, vandaar dat ik ze ook niet kon vinden… Alles in de winkel was 3 halen, 2 betalen dus al deze scrunchies gingen voor een euro of 7 mee. Yes!

Pointes

Verder dans ik nog steeds elke week met veel plezier. Het dansen op spitzen gaat ook veel beter nu ik twee keer per week op spitzen dans. Die plant ligt trouwens bij het vuil, oeps. Volgende week wil ik een nieuwe scoren bij Ikea.

Den Bosch

Mooi Den Bosch.

Vitaminstore

Nog een sapje! Deze was ook heerlijk. Iets met wortel, spinazie, appel en gember.

Den Bosch

Herfstkleuren zijn prachtig!

New in

Blouse C&A, tuinjurkje Primark (beide 13 euro).

Beenwarmers

Nieuwe kleur beenwarmers.

Cactus

Hoe mijn (vet)planten/cactussenverzameling er op dit moment bij staat. Die kleintjes zijn nieuw en komen van Sissy Boy.

Málaga

En tenslotte een foto uit Málaga. En nee, daar was ik niet deze week. Het was 14 november precies 5 jaar geleden dat ik naar Málaga vertrok voor mijn stage. 5. Jaar. Geleden. De tijd vliegt! En Málaga verdwijnt nooit meer uit mijn leven. Nu nog een maandje wachten en dan ben ik weer terug. Kan niet wachten!

Say Something