Short Visit: Antwerp

Maandag begon mijn vakantie met een nachtje Antwerpen. Het werd een kort bezoek, maar Antwerpen is altijd de moeite waard. Toen we aankwamen rond een uur of 12 gingen we eerst wat winkels in. Net als de vorige keer vond ik de collectie bij Forever21 tegenvallen, misschien is het toch niet helemaal mijn winkel. En daarbij wist ik natuurlijk dat de sale over een paar dagen zou beginnen. Dan laat je toch dingen liggen.

Na het sjouwen in de winkels hadden we flink honger gekregen. Omdat we deze dagen budgetvriendelijk door wilden brengen gingen we naar de vertrouwde Italiaan: Da Giovanni. Mijn moeder en ik deelden twee gerechten: penne arrabbiata en een vegetarisch ovengerecht. Bij het afrekenen kregen we voor kerst een panettone cake mee.

Mijn moeder voelde zich niet zo lekker (wat is dat toch elke keer in Antwerpen?!) en daarom gingen we richting het hotel om in te checken. Het was inmiddels al wel avond dus ik haalde een soepje met een broodje bij Exki, at het op de hotelkamer op en we gingen daarna vroeg slapen.

De volgende dag begon met een lekker ontbijt. Het was stormachtig in Antwerpen, de straten waren uitgestorven en verschillende uithangborden kletterden tegen de grond. Rond het middaguur kochten we nog wat bonbons en vertrokken weer richting Nederland.

One comment on “Short Visit: Antwerp

  1. Michelle 27/12/2013 21:53

    Ik kan ook wel even een dagje Antwerpen gebruiken, is echt een prachtige stad. Leuke trui heb je aan op de rechterfoto. Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

_